Kosten, betaling, vergoeding
Culemborg

• Behandeling: € 100,- per keer
• Intake met aansluitend behandeling: samen € 100,-

Hillegom

• Behandeling: € 110,- per keer
• Intake met aansluitend behandeling: samen € 110,-

Betaling

Betaling dient gelijk na afloop van de behandeling plaats te vinden en bij voorkeur contant. Er is geen pinautomaat.
De Algemene voorwaarden en het Privacybeleid zijn op te vragen via melsten@live.nl.

Algemene Voorwaarden, Privacy en Behandelingsovereenkomst

Algemene Voorwaarden zijn van toepassing. Deze zijn, net als het privacybeleid, van toepassing, in te zien en opvraagbaar in de praktijk.

Voor de behandeling wordt mondeling uitleg gegeven over hoe een behandeling verloopt, het aantal te verwachten behandelingen, het te verwachten effect en het verloop van het behandelproces. Wanneer u instemt met een behandeling hebben wij een behandelingsovereenkomst (zie ook WGBO, Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst).

Vergoeding door zorgverzekeraars

Ik ben Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut en als zodanig geregistreerd bij de beroepsvereniging BATC. Behandelingen worden, afhankelijk van uw aanvullende pakket, door de meeste grote zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed. Raadpleeg uw polis voor de specifieke voorwaarden van uw verzekeraar! Gegevens die u van mij nodig heeft:

KvKnr: -55358934- Elsten Primaire Reflex Therapie
BIG reg.nr: 69029095830
Beroepsvereniging BATC, reg.nr: BR-19055, ik voldoe aan de Plato- eisen.
AGB zorgverlenerscode: 90-047962
AGB praktijkcode: 90-56536

In verband met inperking van de verspreiding van het Coronavirus

Annuleer kostenloos je afspraak als je op één van de volgende vragen 'ja' kunt antwoorden:

• Heb je nu corona?
• Heb je nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
• Ben je genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
• Heb je één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38°C)?
• Heb je huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
• Ben je in thuisisolatie?
• Woon je in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, wordt je verzocht om je handen voor het aanbellen te desinfecteren met handalcohol. Deze wordt bij de voordeur beschikbaar gesteld. Raak daarna je gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan.

En verder:
• Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd binnenkomen. Ben je te vroeg of nog niet aan de beurt, wacht dan buiten of in de auto.
• Kom alleen naar je afspraak, indien noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider mee naar binnen. Broertjes, zusjes of niet-noodzakelijke begeleiders zullen buiten of in de auto moeten wachten.
• Verlaat de praktijk zo snel mogelijk na de behandeling.

We zullen geen handen schudden. Het dragen van een mondkapje tijdens de behandeling is verplicht. Plastic handschoenen worden desgewenst en gratis in de praktijk beschikbaar gesteld. In de behandelkamer en wachtruimte zijn aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

Voel je je onrustig, ben je angstig, slaap je slecht, is je concentratie slecht geworden omdat je bijvoorbeeld Corona hebt gehad, omdat je te lang het uiterste van jezelf hebt gevraagd in je werk in de zorg, of omdat je bang bent om ziek te worden, dan kan het zijn dat je overlevingsreflexen zijn aangezet en niet meer zijn uit gegaan. Heb je behoefte aan informatie en hoe je geholpen kunt worden, aarzel dan niet om contact op te nemen.