Prijzen en vergoeding zorgverzekering of werkgever
Culemborg

• Behandeling: € 100,- per keer
• Intake met aansluitend behandeling: samen € 100,-

Hillegom

• Behandeling: € 110,- per keer
• Intake met aansluitend behandeling: samen € 110,-

Betaling

Betaling vindt gelijk na elke behandeling plaats en bij voorkeur contant. Er is geen pinautomaat, maar desgewenst wordt een betaalverzoek gestuurd.

Vergoeding door zorgverzekering of werkgever

Ik ben Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut en als zodanig geregistreerd bij de beroepsvereniging CAT. Behandelingen worden, afhankelijk van uw aanvullende pakket, door de meeste grote zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed. Raadpleeg uw polis voor de specifieke voorwaarden van uw verzekeraar! Gegevens die u van mij nodig heeft:

KvKnr: -55358934- Elsten Primaire Reflex Therapie
BIG reg.nr: 69029095830
Beroepsvereniging BATC, reg.nr: BR-19055, ik voldoe aan de Plato- eisen.
AGB zorgverlenerscode: 90-047962
AGB praktijkcode: 90-56536

Sommige werkgevers zijn bereid om mee te betalen aan de primaire reflexbehandelingen wanneer een werknemer langdurig dreigt uit te vallen of al is uitgevallen van zijn werk, bijvoorbeeld bij burn-out. Informeer naar de mogelijkheden bij je werkgever.

Algemene Voorwaarden, Privacy en Behandelingsovereenkomst

Algemene Voorwaarden zijn van toepassing. Deze zijn, net als het privacybeleid, van toepassing, in te zien en opvraagbaar in de praktijk.

Voor de behandeling wordt mondeling uitleg gegeven over hoe een behandeling verloopt, het aantal te verwachten behandelingen, het te verwachten effect en het verloop van het behandelproces. Wanneer u instemt met een behandeling hebben wij een behandelingsovereenkomst (zie ook WGBO, Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst).